Retourneren

Als consument heeft u de mogelijkheid om uw bestelling binnen een bedenktijd van 14 dagen en zonder opgaaf van reden, te herroepen. Hier opvolgend krijgt u 14 dagen de tijd om de producten te retourneren aan Hekwerktip . Zorg er voor dat producten, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in oorspronkelijke staat en onbeschadigd zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de waardvermindering als gevolg van gebruik van het product, verder dan wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van product vast te stellen. Eventueel op maat gemaakte producten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u middels een ondubbelzinnige verklaring aan Hekwerktip duidelijk te maken dat u hiervan gebruik wilt maken. Hierbij is het noodzakelijk om deze verklaring binnen de bedenktermijn van 14 dagen aan Hekwerktip te sturen.

U kunt aan Hekwerktip bekend maken dat u van het herroepingsrecht gebruik wil maken door ons te informeren per mail op info@hekwerktip.com, gebruik te maken van onderstaand retouren contactformulier of door onderstaand Europees modelformulier voor herroeping/ontbinding per post of mail te verzenden aan Hekwerktip . Vermeld bij uw herroeping op welk ordernummer de herroeping van toepassing is en of u gebruik wilt maken van onze retourservice. Het staat u ook vrij om goederen te retourneren met eigen of andere transportmiddelen, de directe transportkosten vallen voor uw eigen rekening. Indien u geen gebruik maakt van de retourservice (zie hieronder meer informatie) vragen wij u de bestelling binnen 14 dagen na herroepping retour te zenden aan: Hekwerktip: Korenland 32, 5663HE Geldrop. In het geval dat u de retourzending voor eigen rekening neemt, dient de bestelling binnen een termijn van 14 dagen na herroeping, geretourneerd te zijn.

Retourservice Hekwerktip

Omdat de meeste goederen niet eenvoudig per post of zelf geretourneerd kunnen worden, bieden wij een retourdienst aan tegen transportkosten. Geef bij de herroeping aan dat u hier gebruik van wilt maken. De transportkosten welke wij rekenen voor het ophalen van materialen bedraagt €95,-. Bij terugbetaling van het bestelbedrag, worden deze retourkosten in mindering gebracht.

Terugbetaling

De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden, echter uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw eigen retourzending of na aanmelding van uw herroeping. Hekwerktip mag wachten met de terugbetaling tot een bestelling retour is ontvangen bij Hekwerktip. Wij betalen u de reeds betaalde bedragen minus eventuele kosten voor de retourservice terug, via eenzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft.

    Ik laat mijn retour ophalen door Hekwerktip: