Levering en verzendkosten

Hekwerktip hanteert een levertijd van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. In drukke periodes kan het zijn dat goederen minder op voorraad zijn of een langere levertijd hebben. Hierover zullen wij u zo goed mogelijk informeren.

Leverkosten Hekwerktip

Uw bestelling wordt gratis aan huis geleverd in Nederland en België vanaf een orderwaarde van €500,- incl. BTW. Bij orderwaardes onder dit bedrag wordt er automatisch in de webwinkel een bedrag van €95,- in rekening gebracht voor de levering.

Na het plaatsen van uw bestelling

Het verwerken van uw bestelling kan enige tijd duren, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Zo duurt de verwerking van een betaling met een bankoverboeking langer dan een betaling met iDeal. Na het ontvangen van uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op. In drukke periodes kan dit wat langer duren, wij vragen u dan om uw geduld.

De verzending en levering

De verzending van uw bestelling zal plaats vinden met eigen transporteurs maar kan ook plaatsvinden met ingehuurde transporteurs bij grote bestellingen. Wij kunnen geen exact tijdstip van levering op de dag zelf doorgeven, wel zult u een halfuur voor levering gebeld worden door de bezorger.

Ophalen van goederen

Het ophalen van goederen is in overleg mogelijk op afspraak. Eventuele berekende leverkosten bij bedragen onder €500,- worden na ophalen retour gestort. Bij bestellingen boven €500,- waarbij u ervoor kiest goederen op te halen wordt er geen bedrag verrekend.

Niet thuis op de overeengekomen dag van levering?

Indien u niet thuis bent op de afgesproken leverdag, zullen wij proberen telefonisch contact op te nemen om af te spreken wat te doen met uw bestelling. Mocht u ook dan telefonisch niet bereikbaar zijn, kunnen wij niets anders dan de goederen mee retour nemen. Let op: voor het opnieuw aanbieden van een levering zijn wij genoodzaakt om transportkosten à €95,- in rekening te brengen.