Hekwerk tuin

Een hekwerk voor in de tuin koopt u natuurlijk bij Hekwerktip. Wij zijn dé aanbieder van hekwerken in Nederland en België. Na het selecteren van de gewenste kleur en hoogte is eenvoudig een hekwerk samen te stellen. Bij ons vindt u een robuuste afscheiding geschikt voor iedere tuin. Zo’n hekwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hoogtes en soorten. Tuinpoorten en eventuele accessoires zijn mee te bestellen. Onze afrasteringen zijn eenvoudig te plaatsen en worden compleet geleverd. Dat houdt in dat ook de montagematerialen meegeleverd worden. Ieder type hekwerk is snel leverbaar uit voorraad. Hierom leveren we in de regel een geplaatste bestelling dan ook binnen een week.

Staat het gewenste hekwerk er niet tussen? Neem dan toch even contact op met ons. We kunnen namelijk bijna ieder hekwerk type leveren. Hier kan wel een langere levertijd gelden.

Hekwerk tuin naast pad

Hekwerk op industrieterrein

Soorten tuinhekwerk

Er bestaan verschillende soorten hekwerk, waarvan dubbelstaafmat hekwerk het meest bekende is. Enkelstaafmat hekwerk heeft één of meerdere knikken in de matten zitten en hier zit wat minder staal in verwerkt. Hierom is deze variant iets lichter. Er zit een klein verschil in het monteren van deze hekwerken.

Scherpe prijs, top kwaliteit

Directe levering uit voorraad, zonder dat we werken met een showroom. Daarom kunnen we leveren tegen scherpe tarieven zonder overbodige kosten. We zijn zelf overtuigd van de kwaliteit van de materialen. Mocht u niet tevreden zijn? Dan kunt u de goederen gewoon retourneren binnen 14 dagen.

Hekwerk tuin uit hoogwaardige materialen

Een hekwerk in de tuin staat bloot aan weer en wind. Hierom bestaan onze metalen hekwerken uit de best mogelijke materialen en behandeling. Met als resultaat een lange levensduur. Denk hierbij aan staal voorzien van een dubbele bescherming door middel van een zinklaag met daaroverheen een duurzame coating in kleur. Het leveren van hekwerken doen we met de hoogste zorg.

Privacy door hekwerk in tuin

In de tuin is een stuk privacy wel zo fijn. Een degelijk tuinhek zorgt voor privacy in de tuin door een fysieke barrière te vormen. Werk het af met materialen welke het zicht naar buiten blokkeren. Door materiaal tegen of door het hekwerk te plaatsen, kunt u de geluiden van de omgeving ook een stuk blokkeren, waardoor er een meer afgezonderde en rustige tuin gecreeërd wordt. Daarnaast geeft een hekwerk rondom de tuin ook een stuk veiligheid, omdat het kan voorkomen dat mensen zonder toestemming de tuin betreden. 

Maak bijvoorbeeld gebruik van de vlechtbanden van Hekwerktip. Zo zorgt u voor een afrastering met een bescherming tegen inkijk, gecombineerd met een moderne uitstraling. Een andere optie is om planten te laten groeien voor een meer natuurlijke aanblik.

Offerte op maat

Heeft u toch nog vragen of komt u er niet helemaal uit? We helpen graag! Neem even contact op met uw vraag en we komen snel met een antwoord of offerte.