Hekwerk Eindhoven

Hekwerktip: dé leverancier van hekwerk in Eindhoven

Wij helpen graag met de mogelijkheden op het gebied van hekwerken in regio Eindhoven en omstreken. Wij zijn een bedrijf voornamelijk actief in Noord-Brabant. Voor een snelle levering van hekwerken kan iedereen bij ons terecht. Toch meer advies nodig? Bel dan gerust en we helpen graag verder, ook wanneer u niet direct kan vinden wat je zoek – we leveren (bijna) alles.

Gratis advies
Levering op zaterdag mogelijk
Tevreden klanten gingen je voor!

Eindhoven Philips stadion Hekwerktip

Populaire hekwerken in Eindhoven

Type: dubbelstaafmat
Palenrechthoekig 4×6 cm
Kleuren: groen RAL6009 of antraciet RAL7016

Type: enkelstaafmat
Palen: rechthoekig 4×6 cm
Kleuren: groen RAL6009 of antraciet RAL7016

Accessoires zoals vlechtband voor hekwerk. Verschillende kleuren en soorten beschikbaar.

Hekwerk laten plaatsen in Eindhoven

Woont u in regio Eindhoven en wilt u graag een hekwerk laten plaatsen? Bekijk dan welk type hekwerk u graag wilt laten plaatsen en neem even contact op met ons voor een offerte op maat inclusief montage. We werken met ons eigen montageteam en plaatsen hekwerken in heel Nederland, ook in Eindhoven!

Bodem omgeving Eindhoven

Het plaatsen van een hekwerk in Eindhoven en het grootste deel van Noord Brabant kan zonder extra maatregelen tegen verzakking. In deze regio wordt namelijk geen daling van de grond verwacht tot 2050. Waar in andere regio’s mogelijk een bodem ligt welke inklinkt of verzakt, is hier vanwege de zandgrond geen sprake van. We adviseren wel om palen in een betonnen fundering te zetten, zodat alles stevig staat tijdens storm en heftige regenval.

Groen dubbelstaafmat hekwerk rondom speeltuin

Klantervaringen Hekwerktip

Alex Ander
Alex Ander
Lees verder
Ik zocht vervanging voor een veel te breed geworden haag langs mijn oprit. Bij Hekwerktip vond ik een dubbelstaafs hekwerk. Werd snel geleverd en netjes geplaatst door Hetkwerktip voor een prima prijs. Ziet er strak uit. Zeer tevreden.
Tim Beckers
Tim Beckers
Lees verder
Waren op zoek naar een nieuw stuk hek omdat de schutting aan vervanging toe was en hebben het hier online besteld. Werd een dag later gebeld om de levering te plannen en de levering is nu een week later binnen. Het materiaal ziet er goed uit dus tevreden & komende week zelf monteren!
soOma F
soOma F
Lees verder
Previous
Next

Hekwerktip: dé leverancier van hekwerk in Eindhoven

Wij helpen graag met de mogelijkheden op het gebied van hekwerken in regio Eindhoven en omstreken. Wij zijn een bedrijf voornamelijk actief in Noord-Brabant. Voor een snelle levering van hekwerken kan iedereen bij ons terecht. Heb je advies nodig? Bel dan gerust en we helpen je graag verder, ook wanneer je niet direct kan vinden wat je zoek – we leveren (bijna) alles.

Regels plaatsen omheining Eindhoven

Er bestaan landelijke regels omtrent de hoogte een omheining. In sommige gevallen kan het zijn dat er een omgevingsvergunning nodig is. Echter is dit meestal niet nodig wanneer de hoogte onder 2 meter blijft achter de voorgevelrooilijn (zeg de achtertuin) en minder dan 1 meter voor de voorgevelrooilijn. Controleer op omgevingsloket.nl of je een vergunning nodig hebt. Is deze nodig? Vraag dan een omgevingsvergunning bouwen in Eindhoven aan. 

Snel een mooi nieuw hekwerk met Hekwerktip!

Hekwerktip medewerker naast een hekwerk

Mail met Hekwerktip

info@hekwerktip.com

Stel uw vraag online

Ga naar contactformulier

Lees onze klantervaringen