Garantie

Garantie op goederen tijdens levering

De producten, van hekwerken tot de schroeven waarmee alles bevestigd wordt, proberen we zo goed mogelijk bij u thuis te leveren. Het kan onverhoopt gebeuren dat er iets aan de hand is met een geleverd product. Mocht dit gebeuren, dan bieden we hierop in de meeste gevallen garantie. Om een gebrek te melden bij Hekwerktip, is het nodig binnen 14 dagen na levering ons hierover te informeren. We adviseren dit per mail te doen, door een foto (indien van toepassing) met de omschrijving van het probleem te sturen naar info@hekwerktip.com. Wanneer duidelijk is wat het probleem is en deze onder de garantie valt, zullen we kosteloos zorgdragen voor vervanging van het product of reparatie. Lees alles over de garantie en uitzonderingen hierop, op onze FAQ pagina.

Garantie na plaatsing

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op alle producten bij het opvolgen van de montagehandleiding. Defecten door eigen schuld, gebruikssporen of welke gemeld hadden dienen te worden binnen 14 dagen na levering hiervan uitgezonderd. Hiervoor is het wel nodig dat het hekwerk minstens 3x per jaar ontdaan wordt van stof en vuil met een lauw sopje met niet schurend schoonmaakmiddel. Was het hekwerk af met een niet schurende spons.

Op hekwerken geplaatst binnen 25 kilometer van de kust, bieden we geen garantie op roestvorming. Het zo goed mogelijk voorkomen van roestvorming doet u door het hekwerk vaker te reinigen.

Lees de volledige uitsluiting van garantie onder de veelgestelde vragen.