Contact

Mail met Hekwerktip

info@hekwerktip.com

Stel uw vraag online

Ga naar contactformulier

Openingstijden:

Ma. t/m vr. 10:00-17:00
Za. 12:00-17:00
Zo. gesloten
(Op feestdagen gesloten)

Hekwerktip medewerker naast een hekwerk

Contactformulier

Voor al uw vragen, het opstellen van een gratis offerte, maar ook afwijkende maten of materialen, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Hier reageren we normaal binnen 24 uur op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top 5 meest gestelde vragen bij Hekwerktip

Na het plaatsen van een bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact op, we streven ernaar dit binnen 24 uur te doen. Telefonisch spreken wij dan samen een afleverdatum af. Een exact tijdslot aangeven is vooraf niet mogelijk, wij bellen u wel een halfuur voor levering op de dag zelf op.

De levertijd na bestelling bedraagt doorgaans 3 tot 7 werkdagen. Bij grote drukte kan de levertijd iets uitlopen, wij proberen u hier vooraf via de website dan over te informeren via de pagina van het product zelf.

Ja, dit kan bij alle stalen hekwerken en stalen poorten. Het kan wel zo zijn dat er een langere levertijd geldt wanneer de beschikbare leverplekken op de eerstvolgende zaterdag al vergeven zijn. Houten en hout-betonproducten worden niet op zaterdag geleverd. Weten welke zaterdag wij kunnen leveren? Neem dan even contact op.

Bestellingen vanaf €500,- incl. BTW worden gratis aan huis geleverd. Onder dit bedrag rekenen wij €95,- verzendkosten.